My blog are always welcome U..If there anything U want to share,please leaves a comment..
RSS

Dah Seminggu Di Kampus

Ari ni dah smggu aku blk kolej..trasa masa cpat berlalu..aku pn xsmpat nk update blog nih.. nawaitu nk update sntiasa ada tp dsebabkan tlalu bz..maka aku pn mmbiarkan blog nih dlm mode invisible jap..hehe..ari ni aku nk upload gmbr2 raya ari tuh...raya thn ni mmg meriah..aku bjalan jer.. xdok umh sgt pn..dhla tuh bwk blk buku konon nk stdy maklumla de exam pas raya,..tp fhm2 jerla klo dh dok umh,..mstila aku xstdy..hehe...



Ni la famili aku beraya kt umh nenek aku first day..tp sayangla adik aku yg kecik xde masa ni.. sbok ngn geng2 dia g kutip duit raya..so kitaorg yg dh besor2 ni je la dk kt umah nenek aku..
Hah..ade lgi...

Ni baby yg cumeyyy...dhla sedondong ngn aku..wah..mcm ibu n anak plak..jgn salah fhm..ni anak kpd cousin aku..geram btol..sooo cute...

Yg ni plak ehem2...on d way g umh dia...yg x sronoknye tgkla bju kitaorg..x matching lgsung..
huhu...pape pn aku sronok sgt dpt jmpa famili dia..mmg baik n friendly... well..
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI..kpd sume pmbaca blog nih...

3 comments:

ctah said...

salam...
dah tukar template....
bila???
kmi dh lame x update blog...
br nak buat nie,
internet kat rmh sewa nie asyik putus2..
tension btl...

HonEyBuNNy said...

aik kwn??oooooo...p ghaya umah mak mentua eh...huuhuhu..xsempt kita jmpa kn..huwawa

eniey said...

yerla..thn ni raya sakan ckit.hehe..

Post a Comment